Сценаристът на Игра на тронове“ Джордж Р. Р. Мартин обяви, че

...
Сценаристът на Игра на тронове“ Джордж Р. Р. Мартин обяви, че
Коментари Харесай

Дж. Р. Р. Мартин за "Домът на дракона": Страхотен е!

Сценаристът на „ Игра на тронове “ Джордж Р. Р. Мартин разгласи, че фотосите на предисторията „ Домът на дракона “ са завършили и е доста удовлетворен от резултата дотук. 

Джордж Р. Р. Мартин влезе в персоналния си блог, с цел да показа „ вълнуващите вести “, откакто продукцията на предисторията на HBO „ Домът на дракона “ най-накрая е завършила. И макар че има още работа, основателят на „ Игра на тронове “ е убеден, че феновете ще бъдат удовлетворени от шоуто.

„ Видях няколко епизода в недодялан монтаж и съм доста удовлетворен! “, съобщи той.   " Разбира се, има да се свършат още доста неща — специфични резултати, цветни корекции, саундтрак — цялата постпродукция. Но сюжетът, режисурата, актьорската игра - всичко това наподобява ужасно. "

„ Предполагам, че всички желаят да знаят по кое време ще могат да видят драконите да танцуват — написа Мартин.  — Иска ми се да можех да ви кажа, само че за жалост аз знам тъкмо толкоз, колкото и вие. Остава да се свърши доста работа, а COVID прави планирането мъчно. Тази пролет? Малко евентуално. Може би през лятото? Възможно е. Или наесен? Кой знае? ".

Представител на HBO и HBO Max неотдавна потвърди пред Deadline, че шоуто ще дебютира тази година, с уточнението, че заради непредсказуемия темперамент на работата по време на пандемия, е мъчно да се каже точна дата. Междувременно HBO се старае да похранва интереса на феновете с информация и фрагменти от сериала. През октомври бе пуснат къс тийзър филмов откъс за „ Домът на дракона “. 

Разработват се и още 3 плана, свързани с „ Игра на тронове “: „ 9 пътешествия “ (или „ Морската змия “), „ Кварталът на бълхите “ и „ 10 000 кораба “. Но всичко е в доста ранни стадии и не може да се каже друго, като се изключи че вероятността и трите да получат утвърдени е оскъдна. 

Последното е елементарно да се повярва, като се има поради, че HBO са похарчили повече от 30 милиона $ за пилотен епизод на предистория на „ Игра на тронове “ с присъединяване на Наоми Уотс, който е бил утвърден. Но след отхвърли от неназования план, зелена светлина получи „ Домът на дракона “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР